Tuunikala-võileivatort
2 röstsaia
Munakreem:
4-5 keedumuna (ma teen alati ilma munadeta. Tordi maitse selle all ei kannata)
200 g juustu
200g Merevaiku (hea on kreveti-Merevaiguga teha, aga tavalisega jääb ka ikka hea)
2 spl paksu majoneesi (ma panen alati rohkem)
250 g hapukoort (20%) (panen ka enamasti natuke rohkem)
1 pakk krabinuudleid
Kalakreem:
2 karpi purustatud tuunikala vees
200 g Merevaiku
200 g Merevaiku
1/2 sidruni mahl
2 spl paksu majonnees (ikka panen rohkem)
250 g hapukoort
tilli
Kaunistamiseks: krevette või krabisõrakesi, kurki ja/või mida hing ihaldab
Lao saiadest 2x3 või 2x3,5 põhi. Kata esimene kiht kalakreemiga, siis sai, siis munakreem, sai, kalakreem, sai munakreem. Kata ka tordi servad ja pane külma seisma ~24 tunniks. Enne söömist kaunista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar